Türkiye kahramanları anıyor

15.07.2019 09:14:22

15 Temmuz 2016´daki alçak darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. Darbeyi canları pahasına püskürten şehitler, gaziler bugün Türkiye ve dünyadaki birçok şehirde etkinliklerle anılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye´de 15 Temmuz Şehitler Anıtı´nda düzenl

Cumhurbaşkanı Erdoğan, külliyede darbecilere direnerek şehit olanların anısına yaptırılan 15 Temmuz Şehitler Anıtı´nda düzenlenen törene katılarak anıta çiçek koyacak. Ardından Millet Camii´nde hatm-i şerif merasimine katılacak.

 

MECLİS´TE ÖZEL OTURUM

Erdoğan, 15 Temmuz günü terör örgütü FETÖ üyelerinin bombalarına hedef olan gazi Meclis´teki özel oturuma katılacak. 14:00´te toplanacak genel kurulda TBMM Başkanı Mustafa Şentop´un birleşimi açmasının ardından Meclis´te temsil edilen gruplar adına konuşmalar yapılacak.

 

O BİNAYI AÇACAK?

Cumhurbaşkanı, Genel Kurul´da görüşmeleri izledikten sonra 15 Temmuz gecesi hainlerin diğer bir hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü´nün yeniden yapılan binasının açılışını yapacak.

HAVAALANINDA VATANDAŞLARLA

Erdoğan, Ankara´daki programlarının ardından akşam saatlerinde İstanbul´a geçecek. Erdoğan´ın darbeye karşı direnişin simgesi haline gelen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü´nde ve Atatürk Havalimanı´nda programları olacak. Erdoğan, Atatürk Havaalanında vatandaşlarla bir araya gelecek.

AZİZ´İN HAYALİ?

Telefonla katıldığı radyo yayınında en büyük hayallerinden birinin Erdoğan ile tanışmak olduğunu söyleyen 14 yaşındaki Aziz´in hayali de bugün gerçekleşecek. Erdoğan, Atatürk Havalimanı´nda düzenlenecek 15 Temmuz programına Aziz´i de davet etti.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki