ÜMİDDER İMAM HATİP ÖĞRENCİSİNE SAHİP ÇIKIYOR

11.08.2016 20:08:37

ÜMİDDER İMAM HATİP ÖĞRENCİSİNE SAHİP ÇIKIYOR

Ümraniye´de bulunan tüm İmam Hatip Okulları´nın ortak mezun ve mensup derneği olan ÜMİDDER; TEOG sınavında başarılı olup Ümraniye ilçesindeki İmam Hatip Liseleri´nden birini tercih edip yerleşen öğrencilere burs imkânı sağlayacağını duyurdu.

2014 yılında kurulup faaliyetlerine başlayan dernek, ilçede okuyan tüm İmam Hatip öğrencilerine her türlü desteği vermeye devam ediyor. Öğrenci odaklı çalışmalarıyla kısa sürede öğrenci, veli ve eğitmenlerin güven ve sempatisini kazanan kuruluş yerel ve Türkiye çapındaki sivil toplum kuruluşlarıyla da birlikte ortak projeler üretip icra ediyor.

Geçtiğimiz eğitim yılı içerisinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakamlık, Ümraniye Belediyesi ve Önder ile ortaklaşa düzenlenen çeşitli eğitim faaliyetleri, yarışmalar, yardım kampanyaları ile ilçe genelinde ses getirmiş ve takdir toplamıştır. Bundan sonraki senelerde de edinilen tecrübe ile daha faydalı programlar yürütüleceğini belirten Ümidder Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Değirmenci, rutin hale getirdiğimiz faaliyetlerimize önümüzdeki sene de devam edilecek olup; yalnızca Allah rızası için bir araya gelen biz İmam Hatip mezunları başka hiçbir gaye olmadan faydalı olabileceğimiz her bir öğrenciye dokunma şifresiyle hareket edip yolumuza devam edeceğiz dedi.

Merkezi Ümraniye Çakmak Yüzme Havuzu´nun karşısında bulunan dernek önümüzdeki eğitim yılı başarılı öğrencileri Ümraniye içinde tutabilme adına TEOG sınavında 420 ve üzeri puan alıp Ümraniye´deki İmam Hatip Liseleri´nin tercih eden öğrencilere burs verecek.

Okullarımızdaki nitelikli eğitimin başarılı öğrenci takviyesi ile daha anlamlı ve güçlü olacağını belirten Değirmenci; ek olarak okullardaki ihtiyaç sahibi diğer kardeşlerimize de yardım etmeyi sürdüreceklerini bütçelerini ve imkânlarını bu konuda seferber ettiklerini sözlerine ekledi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki