ÜMRANİYE BELEDİYESİ İFTARDA İMAM HATİP MEZUNLARİ (ÜMİD) AĞIRLADI

14.07.2015 17:56:13

ÜMRANİYE BELEDİYESİ İFTARDA İMAM HATİP MEZUNLARİ (ÜMİD) AĞIRLADI

Ümraniye Belediyesi, Ümraniye İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’ni, Nikâh Sarayı Sultan Salonu’nda düzenlenen iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi, belediye Nikâh Sarayı’nda düzenlediği iftar yemeğinde Ümraniye İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği’ni ağırladı. İftar yemeğine Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren, Ümraniye İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mustafa Değirmenci, yöneticileri ve dernek üyeleri katıldı.

İftar sonrası bir konuşma yapan, İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği Başkanı Mustafa Değirmenci, “Ümraniye Mezun ve Mensupları Derneği olarak en önemli gayemiz, öğrenci kardeşlerimize rehberlik etmek, manevi ve ahlaki gelişmelerine katkıda bulunmaktır” dedi. Değirmenci, “Bizleri bir araya getiren Ümraniye Belediye Başkanımız Hasan Can ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Serap Eşit Elveren ise, “İmam Hatiplerden güzel nesiller yetişiyor, bu ülkeyi yöneten bu ülkeye güzel istikametler oluşturan güzel nesiller yetişmeye devam edecek” dedi. Elveren, “Rabbim inşallah nice güzel Ramazan’larda birlikte iftar açmayı nasip etsin, yaklaşan Kadir Geceniz ve bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından program sona erdi. 

Tarih : 13 Temmuz 2015



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki