Ümraniyeli Çoçuklar,Tatili Yaz Kur`an Kursu Spor Etkinlikleriyle Değerlendiriyor

23.07.2015 17:11:02

Ümraniye Belediyesi, Yaz Kur'an Kursu Spor Etkinlikleri'yle, Ümraniyeli çocukların yaz tatilinde hem değerlerini öğrenmesini, hem de spor etkinlikleriyle eğlenmesini sağlıyor.

Ümraniye Belediyesi,  Yaz Kur’an Kursu Spor Etkinlikleri’yle, Ümraniyeli çocukların yaz tatilinde hem değerlerini öğrenmesini, hem de spor etkinlikleriyle eğlenmesini sağlıyor.

Klasik belediyecilik faaliyetlerinin yanında, sosyal belediyecilik faaliyetleri açısından da kendisinden sıklıkla söz ettiren Ümraniye Belediyesi, yaz tatilinde Ümraniyeli çocukları unutmadı. Bu yıl ikincisi düzenlenen Yaz Kur’an Kursu Spor Etkinlikleri kapsamında; Hekimbaşı Spor Tesisleri, okullardaki spor salonları, özel karate salonları ve özel halı sahalardan meydana gelen 21 spor eğitim alanı, Yaz Kur’an Kursu öğrencileri için hizmet veriyor.

Ümraniye Müftülüğü’ne bağlı 100 adet farklı cami ve Kur’an Kursu öğrencisi, dinî eğitimlerinin ardından, kendilerine en yakın spor eğitim alanında yaklaşık 2 saat boyunca eğitim alıyorlar. Yaz tatilinde değerlerini öğrenen ve ilmî yönlerini geliştiren öğrenciler, bir yandan da kendileri için ayrılan alanlarda spor yapma ve oyun oynama fırsatı elde ediyor ve tatillerini dolu dolu geçiriyor.

Ümraniye Belediyesi’nin, çocuklara, spor eğitim alanlarında, tesisin yapısına uygun olmak şartıyla; futbol, basketbol, voleybol, karate, tekvando ve jimnastik olmak üzere toplamda 6 farklı branşta eğitim verdiği Yaz Kur’an Kursu Spor Etkinlikleri’ne bu yıl 3.500 öğrenci katıldı. Etkinliklerin 30 Temmuz günü bir kapanış töreniyle bitirilmesi planlanıyor.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki