Üzeyir Esenkaya İskilip Belediyesine Aday mi????

15.08.2018 22:31:25

İskilip´ten tam not

İskilip için mücadele eden Üzeyir Esenkaya neden belediye başkanlığını düşünmüyor. Hakkında olumlu şeyler duyduk biraz araştırdığımızda. 

Birlikte yönetim kurulu üyeliği yaptığı birkaç arkadaşı ile görüşme yaptık ve hep iskilip için mücadele ettiğini öğrendik. Tam bir iskilip aşığı, sevdalısı diye söylediler.

İskilipe  Kadın Kültür Merkezi kazandırma adına partiden ihraç edildi diye bilgi aldık ve üzüldük ne için mücadele ediyor teşkilatı partiden atmak için adeta uğraşmış diye öğrendik.

Kendini il genel meclisinde ispatlamış olan Üzeyir Esenkaya niye belediye Başkan´ı olmasın diye düşünmeden geçemedik. İnsanlarla ilişkisi güzel, yüzü hep gülüyor, iskilipte oturuyor, iş yeri İskilipte ulaşılması kolay neden adaylık düşünmez acaba. İlçe Başkan´ı ve teşkilatı parmakla gösterirken niye partiden dışlandı yoksa birileri için siyasi tehdit olarak mı alğılandı diye düşünceler içimizden geçiyor diye çevresinden duyduk. Tabi dışarıdan gelip atanan veya tek aday gösterilerek seçilen anlamaz bilmez iskilip neyi hak ediyor, neye layık. İl Genel Meclis üyesi Üzeyir Esenkaya iskilip için çok güzel işler yapar başarır diye yakın çevre ve arkadaşları söylüyorken kendi ne düşünür bilemeyiz tabikii!



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki