VALİ MUSTAFA ÇİFTÇİ´NİN İSKİLİP ZİYARETİNDE BAŞKAN ALİ SÜLÜK FARK YARATTI.

13.04.2019 09:33:38

VALİ MUSTAFA ÇİFTÇİ´NİN İSKİLİP ZİYARETİNDE BAŞKAN ALİ SÜLÜK FARK YARATTI.

İskilip şehit ve gazi aileleri yardımlaşma derneği açılışını Vali Mustafa ÇİFTÇİ,Kaymakam Beyazıt Bestami ALKAN ve Belediye başkanımız Ali SÜLÜK birlikte gerçekleştirdi.Dernek başkanı Mustafa ÜNLÜ katkılarından dolayı Vali Mustafa ÇİFTÇİ,Kaymakam Beyazıt Bestami ALKAN ve Başkan Ali SÜLÜK´e teşekkür etti.
Dernek açılışı sonrasında Vali ÇİFTÇİ, Kaymakam ve Belediye başkanımızla birlikte Hastane ziyareti gerçekleştirerek hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Hastane ziyareti sonrasında İlçemizin şirin köylerinden Yanoğlan köyüne geçildi.Burada heyet Çilek dikimi gerçekleştirdi.Çilek üretiminin ilçemizde mimarı olan Başkan Ali SÜLÜK Sn. Vali´ye çilek dikimi ve üretimi ile ilgili bilgileri aktardı.Yanoğlan köyü sakinleri ?Çilek üretiminin ilçemizde başkanımız Ali SÜLÜK´ün İlçe Tarım müdürlüğü döneminde geliştiğini,Kaymakamımız Beyazıt Bestami ALKAN´ın büyük katkı sağladığını çilek üretiminin geçim kaynağı haline geldiğini belirterek Vali,Kaymakam ve belediye başkanına teşekkür ettiler?.Daha sonra yöresel ürünlerden Sn. Vali ve beraberindeki heyete ikramda bulundular
Vali Çiftçi ve beraberindeki heyet kaymakamımız ve Belediye başkanımızla birlikte Yalak köyünde tarihi Su değirmenin açılışına katıldı.Yaklaşık 300 yıllık geçmişe sahip olan değirmen ziyaretçiler tarafından beğeni topladı.İlçemizin tarihi ve doğal güzellikleri göz kamaştırdı.Belediye başkanımız Ali SÜLÜK şehrimizin güzelliklerini ülkemize tanıtacaklarını ifade etti.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki