VALİ ŞAHİN ÇEKMEKÖYLÜLER İLE BULUŞTU

5.04.2016 19:41:24

stanbul Valisi Vasip Şahin, "İstanbul Valiliği İlçe Buluşmaları" kapsamında Çekmeköylüler ile bir araya geldi.

Alemdağ Kültür Merkezi`nde gerçekleşen toplantıya Vali Şahin`in yanı sıra; Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, Çekmeköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aktaş, Çekmeköy İlçe Emniyet Müdürü Hürol Öztürk, belediye meclisi grup başkanları, ilçe kurum müdürleri, STK temsilcileri, üniversite yöneticileri, kamu hastaneleri temsilcileri, özel hastane temsilcileri, spor kulüpleri temsilcileri, muhtarlar, okul müdürleri, okul aile birliği başkanları, oda ve meslek teşekkülleri ile öğrenci meclisi başkanları katıldı.

 

İstanbul Bize Medeniyetimizin Emanetidir

Toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Şahin, "Çekmeköy, İstanbul`un düzenli gelişim gösteren bir ilçesi. Burada hem kamu görevlileri olarak hem de şehir olarak önemli bir çalışma yapılıyor. İstanbul`a hep beraber emek vermek zorundayız. İstanbul bize medeniyetimizin emanetidir. Biz yarınlara bu emaneti en güzel şekilde devretmek durumundayız. Bu medeniyet ve kültür zenginliğini daha da geliştirmeliyiz. Bu toplantılar ilçelerin sorunları yerinde tespit etme ve burada yaşayan herkesin ne söylediklerini önerilerinin ne olduğunu iletme imkanını oluşturan bir toplantı. Buna özel olarak önem veriyoruz. Sözün çoğu burada yaşayan insanların olacak, " diye konuştu.

İstanbul Valisi Vasip Şahin`in konuşmasından sonra Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ilçenin son durumu hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.

Toplantı ilçe katılımcıları tarafından sorulan soruların ilgili kurum müdürlüklerince cevaplanması ile sona erdi.

 

Vali Şahin’den Ömerli’ye Ziyaret

 

Alemdağ’da yapılan toplantının ardından Ömerli Mahallesi’ne geçen Vali Şahin, burada esnafla sohbet edip vatandaşlarla çay içti.

 



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki