YAKINDA TÜZÜK, PROGRAM VE LOGOYU AÇIKLAYACAĞIZ´

25.01.2021 22:06:43

YAKINDA TÜZÜK, PROGRAM VE LOGOYU AÇIKLAYACAĞIZ´

Yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren Muharrem İnce, partinin tüzüğünün tamamlandığını söyledi. İnce "Programı da yüzde 90 oranında hallettik. Yakında tüzük, program ve logoyu açıklayacağız" dedi.

Muharrem İnce, hafta sonunda Nevşehir´in Avanos ilçesinde bir otelde "Memleket Hareketi" üyeleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Kırşehir´e gitmek üzere otelden ayrılan İnce, gazetecilere yaptığı açıklamada, 81 ildeki gezilerini tamamladıktan sonra partisinin tüzük, logo ve programının kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.

Arkadaşlarıyla üç gündür Avanos´ta olduklarını dile getiren İnce, partinin tüzüğünü hazırladıklarını, programı da yüzde 90 hallettiklerini söyledi.

 

"81 VİLAYETİ TAMAMLADIKTAN SONRA AÇIKLAMALARIMIZI YAPACAĞIZ"

Yakında parti tüzüğünü, logo ve programını açıklayacaklarını söyleyen İnce, şunları söyledi:

"Şu anda 49´uncu vilayetteyiz. Kırşehir´e gidiyoruz 50´nci vilayet olacak. 81 vilayeti tamamladıktan sonra açıklamalarımızı yapacağız. Bu iktidardan da bu muhalefetten de millet bıkmış. Bunların ikisi birbirinden memnun. Muhalefet, ´Saraydan parti kuranlar var´ diyor. Saray ne diyor, ´Yerli ve milli muhalefeti de biz kuracağız´ diyor. Her ikisi birbirine pas atıyorlar, biri diğerini kırmıyor. Millete umut olacak yeni oluşumların önünü kesmek istiyorlar. Muhalefet muhalefetliğinden iktidar iktidarlığından razı."



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki