YENİDEN REFAH PARTİSİ ÜMRANİYE BASINLA BULUŞTU

18.10.2021 13:00:00

YENİDEN REFAH PARTİSİ ÜMRANİYE BASINLA BULUŞTU

İlçe Başkanı Mahmut Başak ve ilçe yöneticilerinin katıldığı toplantıda, Başkan Mahmut Başak partisinin kuruluş amaçlarından ve Ümraniye'deki çalışmalarından bahsetti.

Başkan Başak konuşmasında, partilerinin akademisyen bir ekiple hazırladıkları 'Türkiye’nin kaynakları kitabını tanıttı.

"Bizler siyasi parti olarak kim yaparsa yapsın yeter ki yapsın ve ülkemiz ve vatanımız için düşüncesi ile hareket ediyoruz" diyen Başkan Başak, "2018 yılında Genel Başkanımız Fatih Erbakan tarafından kurulan partimiz kısa sürede tüm pandemi zorluklarına karşı 81 il ve 900 küsur ilçede teşkilatlanarak seçimlere hazır hale gelmiştir. Biz siyasi parti olarak önce maneviyat ve ahlak diyoruz. Faize dayalı bir sisteme karşı çıkıyoruz. Biz milli kaynaklar kitabımızda da görüleceği gibi kendi öz kaynaklarımızla çok işler yapılacağı kanaatindeyiz. Bu ülkenin kurtuluşu milli ve manevi değerlere saygılı kadroların iktidara gelmesi ile mümkündür. Bugüne baktığımızda aile yapısı ayaklar altında. Milli ve manevi değerler adeta yok ediliyor. Bunu bugün TV kanallarındaki programlara baktığınızda sizde görürüsünüz.” Dedi.

Aşılar konusunda da şüpheleri olduğunu söyleyen Başak, “özellikle Alman aşısı konusunda ciddi şüphelerimiz var. Bunu bilim adamlarımızla da beraber araştırıyoruz. Eğer bunlar gerçekten hastalığın yok edilmesini istiyorlarsa formülünü versinler herkes yapsın hastalık ortadan kalksın. Bu dahi başka maksatlar taşıdıklarını gösteriyor. Küresel güçlerin amacı iki şekilde insanlığı ethdit etmektedir. Bunların biri silah diğeri ilaçtır.” Şeklinde konuştu.

“Biz Ümraniye Yeniden Refah Partisi olarak sokaklardayız. Halkımız ve esnafımızı sürekli ziyaret ediyoruz. Halkımızın bize büyük teveccühü var” diyen Başak, “İstanbul Sözleşmesi garabeti ile mücadelemiz sonuç verdi ve kalkmasına vesile olduk. Bugün istatistiklere bakıldığında boşananların evlenenlerden fazla olduğu görülecektir. Ekonomik sıkıntı ise herkesin bildiği gibi halkı bezdirmiştir. En ucuz ev kiraları bugün 2000- 3000 tl arasındadır. Asgari ücretli birisi bu durumda nasıl geçinecektir. Asgari ücret en az 5000 tl olmalıdır” dedi.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki