Yol kontrolü yapan polise pompalı saldırı

5.11.2014 22:36:33

Aksaray`da aracını terkedip yaya olarak polisten kaçan şüpheli Mustafa Durmaz, pompalı tüfekle geldiği uygulama yerine dehşet saçtı.

Durmaz`ın silahından çıkan saçmaların isabet ettiği iki polis memuru yaralanırken, kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Aksaray Ekniyet Müdürlüğü`ne bağlı KOM Şube ekipleri, saat 19.30 sıralarında Hashas Mahallesinde genel yol uygulaması yaparken 68 DS 323 plakalı beyaz otomobili durdurdu. Kimlik kontrolu sırasında içerisinde 2 kişinin bulunduğu otomobilden Muhammet Durmaz olay yerinden yaya olarak kaçarken, ismi açıklanmayan diğer kişi gözaltına alındı. Polis ekipleri uygulamayı sürdürerken yaklaşık 20 datkika sonra motosikletle olay yerine gelen ve çevresinde `Mustafa` olarak bilinen Muhammet Durmaz, pompalı tüfekle dehşet saçtı. 

poliste çeşitli yaralamalı suçlardan kaydı bulunduğu belirtilen Durmaz olay yerinden kaçarken, saçmaların isabet ettiği Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu`nda görevli polis memuru Atilla Turan ile Narkotik Şube`de görevli polis memuru Ahmet Halis Demir yaralandı. Aksaray Devlet Hastanesi`ne kaldırılan polislerden Turan`ın göğsünden, Demir`in ise yüzünden yaralandığı bildirildi.
Polis, olaydan sonra motosikletle kaçan zanlı Muhammet Durmaz`ın yakalanması için geniş çaplı araştırma başlattı.



1

LGS başvuruları için bugün son gün

2

İsrail, İran'ın Suriye'deki konsolosluk binasını vurdu: 7 ölü

3

İstanbul'da çarşaflı bir kadına dayak! Yerlerde sürüklendi...

4

Zafer Partisi'nde peş peşe istifalar

5

CHP Meclis Üyesi Adayı Seyfettin Yıldırım'a Vatandaşlardan Büyük Tepki