Barış Arslan


Satılmış siyasileri iyi tanımak lazım

Satılmış siyasileri iyi tanımak lazım


Gözü dönmüş tarafgir bazı siyasiler, sosyal medya hesaplarından ahmakça, aptalca ve art niyetli olarak paylaşımlar yaparak toplumu germeye çalışıyor. Bunların bazılarının dış düşmanla koordineli çalıştıklarını ve amaçlarını da çok iyi biliyoruz. Bunların son günlerde çıkan haberlerden de anlaşılacağı gibi bu işleri yapmak için dış güçlerden maddi destek aldıkları da söyleniyor. Bunlar, bilerek bazı ahmak ve saftirik vatandaşları etkilemek ve ülkenin huzurunu bozmak için çalıştıklarını aklı selim herkes biliyor.

Bunlar her zaman, ?öküz altından buzağı arayan´ millet düşmanı satılmış siyasilerdir. Bunlar daha önce de gezi olaylarında dış düşmanın desteği ile ülkede huzursuzluk çıkarmış ve milletin malına mülküne zarar vermişlerdir. Aynı siyasetçiler bunları yapanları överek göklere çıkarmışlardır. Yine bunlar 15 Temmuz için algı yaparak ?tiyatro´ diyenlerdir.

Evet, bu tür insanların yetişmesinde devletin büyük kabahati vardır. Çünkü devlet yüz yıla yakındır dinsiz bir nesil yetişmesine ön ayak olmuş ve maneviyattan yoksun, meddeperest dinsiz bir nesil yetiştirmiştir. İşte bu nesil her türlü yanlışı yapabilecek bir kabiliyetle donatılmıştır. Bunları yapanların büyük ekserisi de üniversite gençliğidir.

Bu konuda devlet hala ciddi bir düzelme yoluna gidememiş ve tedrisatta ciddi bir düzenlemeler yapmamıştır. Maneviyattan yoksun yetişen şımarık ve dünyaperest bu nesil hem devletine hem de milletine düşman haline getirilmiştir. Bunlar geçmişine söven Avrupaperest soytarılardır.

Eğer devlet bu konuda ciddi manada bir tedbir almazsa, ilerde bu gençlik devletinin yıkılmasına bile sebep olacak bir nesildir.