Barış Arslan


Temurcide metal yorgunluğuna yenik düşen isimlerdenmi?

Ak parti il başkanı gidiyor mu?



2019 seçimleri yaklaştıkça siyasilerin de başarı karneleri ortaya çıkmaya başladı. İstanbul ak Parti´de bu karnelere göre yol belirlemeye meyyal olduğunu şimdiden göstermeye ve bu karneler üzerine çalışma yapmaya çalışacakları sinyalini verdi.
Geçtiğimiz ?evet´ ?hayır´ oylamasında İstanbulu´un performans düşüklüğünün faturası da Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci´ye kesilmiş gibi görünüyor.
Son aylarda hakkında kamuoyunda birçok dedikodu yapılan Temurci´nin başarılı bir siyasetçi olmadığı aşikar. Hatta Çekmeköy´de ikamet etmesine rağmen Çekmeköy´deki bir çok AK Partili dahi Çekmeköy´e olan ilgisizliğinden şikayetçi.
Buradan da anlaşılacağı gibi metal yorgunluğu olan siyasetçilerin artık aktif siyasetten el çektirileceği kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır. Bunların büyük bir bölümü kongre sürecinde değişeceğini şimdiden görmek kehanet olmasa gerek.
Bu arada kanaatimce İstanbul´da yüzde doksan dokuz belediye başkanlarının değişeceğini söylemekte bir öngörü olarak değerlendirmelidir. Hadi hayırlısı... önümüzdeki günler birçok siyasinin siyaset mezarlığana gömüleceğini büyük ihtimalle hep birlikte göreceğiz.