Tarih: 10.08.2021 22:46

ÇEKMEKÖY KAYMAKAMLIĞI AŞI KAMPANYASINI SÜRDÜRÜYOR       

Facebook Twitter Linked-in

Çekmeköy Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve ´Hedef Mavi Katagori´ sloganı ile başlatılan aşı kampanyasına, Çekmeköy birim müdürleri, belediye, muhtarlar, yerel basın ve şimdi de Çekmeköy´de Faaliyet Gösteren Sivil Toplum Kuruluşları ve Spor Kulübü Başkanlarından Aşı Seferberliğine Tam Destek için bir araya gelindi ve ´Hedef Mavi Kategori´ denildi.

Çekmeköy Kaymakamı Adem Arslan, Çekmeköy´de faaliyet gösteren dernek, vakıf ve spor kulübü başkanları ile vatandaşların Covid-19 aşısı olmasının teşvik edilmesi için bir toplantı gerçekleştirdi.

Kaymakam Adem Arslan, toplantıda yaptığı konuşmada katılım sağlayan vakıf ve dernek başkanlarına teşekkür etti. Covid-19 ile mücadele çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Kaymakam Arslan, herkesi Covid-19 aşısı olmaya davet etti. Pandeminin son bulması için aşı duyarlılığının herkesçe benimsenmesi gerektiğinin altını çizen Kaymakam Arslan, Covid-19 sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlar için üzüntüsünü dile getirerek dernek, vakıf ve spor kulübü başkanlarından vatandaşlarımızın aşı olmasını teşvik etmelerini rica etti.

Toplantı için teşekkür eden dernek, vakıf ve spor kulübü başkanları aşı seferberliğine destek olacaklarını söylediler.

İlçe Sağlık Müdürü Suzan Yetiş, aşı çalışmaları hakkında bilgi verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —